Charter Creta Heraklion - Sundance Apartments and Suites, cu plecare din Bucuresti

Inconjurat─â de verdea╚Ť─â luxuriant─â, aceast─â proprietate tradi╚Ťional─â se afl─â pe un deal, deasupra ora╚Öului Hersonissos, la 800 de metri de plaj─â. Proprietatea are 2 piscine cu ap─â dulce. WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele insorite au vedere panoramic─â la golful ╚Öi la sta╚Ťiunea Hersonissos, situat─â 1000 de metri mai jos. Toate tipurile de camere au o chicinet─â, potrivit─â pentru prepararea de mese u╚Öoare.

Piscinele sunt inconjurate de un patio cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. In fiecare s─âpt─âman─â se organizeaz─â seri cu preparate la gr─âtar. Proprietatea g─âzduie╚Öte o cafenea cu teras─â in aer liber, iar oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie o camer─â cu TV.

Personalul de la recep╚Ťie poate oferi servicii de transfer cu taxiul sau poate organiza excursii la parcul acvatic Star Beach. De asemenea, se ofer─â servicii de inchiriere de autoturisme ╚Öi motociclete. In apropiere se afl─â mai multe restaurante, taverne ╚Öi baruri. Proprietatea include un snack bar care ofer─â vinuri ╚Öi delicatese cretane ╚Öi mediteraneene.

Satul tradi╚Ťional Koutouloufari se afl─â la doar 50 de metri. Aeroportul Interna╚Ťional Nikos Kazantzakis din Heraklion este situat la 24 de km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Sundance Apartments and Suites, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate