Charter Creta Heraklion - Sundance Apartments and Suites, cu plecare din Bucuresti

Inconjurat─â de verdea╚Ť─â luxuriant─â, aceast─â proprietate tradi╚Ťional─â se afl─â pe un deal, deasupra ora╚Öului Hersonissos, la 800 de metri de plaj─â. Proprietatea are 2 piscine cu ap─â dulce. WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Camerele insorite au vedere panoramic─â la golful ╚Öi la sta╚Ťiunea Hersonissos, situat─â 1000 de metri mai jos. Toate tipurile de camere au o chicinet─â, potrivit─â pentru prepararea de mese u╚Öoare.

Piscinele sunt inconjurate de un patio cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. In fiecare s─âpt─âman─â se organizeaz─â seri cu preparate la gr─âtar. Proprietatea g─âzduie╚Öte o cafenea cu teras─â in aer liber, iar oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie o camer─â cu TV.

Personalul de la recep╚Ťie poate oferi servicii de transfer cu taxiul sau poate organiza excursii la parcul acvatic Star Beach. De asemenea, se ofer─â servicii de inchiriere de autoturisme ╚Öi motociclete. In apropiere se afl─â mai multe restaurante, taverne ╚Öi baruri. Proprietatea include un snack bar care ofer─â vinuri ╚Öi delicatese cretane ╚Öi mediteraneene.

Satul tradi╚Ťional Koutouloufari se afl─â la doar 50 de metri. Aeroportul Interna╚Ťional Nikos Kazantzakis din Heraklion este situat la 24 de km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sundance Apartments and Suites, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate