Charter Algarve - Rio Apartments, cu plecare din Bucuresti

Amplasat intr-o gr─âdin─â mare din Vilamoura modern─â, situat la 10 minute de mers pe jos de terenul de golf Oceanico Pinhal. Apartamentele Rio au facilit─â╚Ťi precum o piscin─â in aer liber ╚Öi o gr─âdin─â, unde clientul se poate bucura de vremea minunat─â care poate fi g─âsit─â in Algarve pe tot parcursul anului.

Unit─â╚Ťile de cazare de la Apartamentos Rio by Garvetur au mobilier simplu ╚Öi o zon─â de relaxare cu TV. Apartamentele includ o buc─ât─ârie utilat─â, iar studiourile au o chicinet─â. Unele unit─â╚Ťi au vedere la gr─âdina verde, in timp ce altele au vedere la zona piscinei. Toate apartamentele au aer condi╚Ťionat.

Hotelul are un bar ╚Öi un restaurant care serve╚Öte preparate din buc─ât─âria interna╚Ťional─â. In toate apartamentele este disponibil WiFi gratuit.

Oaspe╚Ťii de la Rio pot inchiria o biciclet─â ╚Öi pot explora plaja Fal├ęsia ╚Öi portul de agrement Vilamoura sau se pot relaxa pe ╚Öezlongurile de lang─â piscin─â. Activit─â╚Ťile de agrement din apropiere includ schi jet ╚Öi excursii cu barca. Portul de agrement este la mai pu╚Ťin de 3 km ╚Öi ofer─â o varietate de baruri, restaurante ╚Öi magazine.

Apartamentos Rio by Garvetur se afl─â la 20 km de Aeroportul Interna╚Ťional Faro.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Rio Apartments, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate