Vacante Egipt­č笭čçČ

Chartere 2023-2024 EGIPT in cele mai populare destinatii: Hurghada | Marsa Alam | Sharm El Sheikh | Marsa Matruh

Ôťł´ŞĆZbor charter din Bucuresti | Cluj-Napoca | Iasi | Timisoara | Suceava | Brasov | Chisinau

Destinatii din Egipt:

Cele mai populare oferte:

De ce sa alegi un sejur in ­č笭čçČEgipt?

Egiptul este mai mult decât o destina╚Ťie de vacan╚Ť─â obi╚Önuit─â - este o c─âl─âtorie în timp c─âtre o lume a misterelor antice ╚Öi a minunilor moderne. Oferind o combina╚Ťie unic─â de frumuse╚Ťe natural─â, istorie bogat─â ╚Öi cultur─â vibrant─â, Egiptul este o destina╚Ťie care îndepline╚Öte dorin╚Ťele oric─ârui c─âl─âtor. Iat─â câteva motive esen╚Ťiale pentru a alege un sejur în aceast─â ╚Ťar─â extraordinar─â:

  1. 1. Moștenirea istorică: Vizitatorii pot explora fascinanta moștenire a Egiptului antic, inclusiv piramidele de la Giza, templele lui Luxor și mormintele regale din Valea Regilor.

  2. 2. Plaje paradisiace: Litoralul M─ârii Ro╚Öii, precum Hurghada, Sharm El Sheikh ╚Öi Marsa Alam, ofer─â plaje idilice cu nisip fin ╚Öi ape cristaline, ideale pentru relaxare ╚Öi activit─â╚Ťi acvatice.

  3. 3. Recife de corali spectaculoase: Călătorii pot explora minunata lume submarină a Mării Roșii, acasă pentru unele dintre cele mai impresionante recife de corali și specii marine exotice.

  4. 4. Gastonomia tradi╚Ťional─â: Bucura╚Ťi-v─â de delicii culinare unice, precum kebab-uri, mezze-uri ╚Öi diverse preparate pe baz─â de pe╚Öte, care v─â vor încânta sim╚Ťurile.

  5. 5. Ospitalitatea cald─â: Experimenta╚Ťi ospitalitatea prietenoas─â a localnicilor egipteni, cunoscu╚Ťi pentru generozitatea ╚Öi deschiderea lor c─âtre oaspe╚Ťi.

  6. 6. Excursii în de╚Öert: Descoperi╚Ťi frumuse╚Ťea de╚Öerturilor egiptene într-o excursie cu c─âmila sau într-un tur cu jeep-ul, admirând peisajele spectaculare ╚Öi r─âs─âriturile ╚Öi apusurile de soare de neuitat.

Fie c─â sunte╚Ťi în c─âutarea aventurii istorice sau a relax─ârii pe plaj─â, Egiptul are ceva de oferit pentru fiecare c─âl─âtor. O c─âl─âtorie în aceast─â ╚Ťar─â magic─â v─â va încânta sim╚Ťurile ╚Öi v─â va oferi amintiri de neuitat pentru o via╚Ť─â întreag─â.

Vezi toate ofertele

Despre Hurghada

Situat─â pe malul M─ârii Ro╚Öii, Hurghada este o perl─â a Egiptului, renumit─â pentru plajele sale întinse ╚Öi apele cristaline. O destina╚Ťie preferat─â pentru iubitorii de scufund─âri ╚Öi snorkeling, Hurghada încânt─â vizitatorii cu recifele sale de corali excep╚Ťionale ╚Öi biodiversitatea impresionant─â a vie╚Ťii marine. De la aventurile subacvatice pân─â la relaxarea pe plaj─â ╚Öi gastronomia sa excep╚Ťional─â, Hurghada este o destina╚Ťie de vacan╚Ť─â complet─â care îmbin─â farmecul tradi╚Ťional egiptean cu facilit─â╚Ťile moderne.

Despre Marsa Alam

În inima fascinantului litoral al M─ârii Ro╚Öii, Marsa Alam str─âluce╚Öte ca o destina╚Ťie tropical─â lini╚Ötit─â, îndr─âgit─â de c─âl─âtorii în c─âutare de aventur─â ╚Öi relaxare. Cu plaje nesfâr╚Öite de nisip fin ╚Öi ape azurii clare, Marsa Alam este locul perfect pentru a te bucura de soare, snorkeling ╚Öi scufund─âri de neuitat. Cu peisaje de╚Öertice spectaculoase ╚Öi ospitalitatea cald─â a localnicilor, Marsa Alam ofer─â o evadare exotic─â care te va fermeca din prima clip─â.

Despre Sharm El Sheikh

Cu plajele sale spectaculoase ╚Öi recifele de corali uluitoare, Sharm El Sheikh str─âluce╚Öte ca o perl─â pe coasta M─ârii Ro╚Öii. Acest paradis pentru iubitorii de scufund─âri ╚Öi snorkeling încânt─â cu apele sale cristaline ╚Öi biodiversitatea uimitoare a vie╚Ťii marine. În timp ce soarele str─âluce╚Öte neobosit, Sharm El Sheikh ofer─â ╚Öi o varietate de activit─â╚Ťi terestre, cum ar fi excursii în de╚Öert ╚Öi vizite la atrac╚Ťiile locale. Oferind combina╚Ťia perfect─â între aventur─â ╚Öi relaxare, Sharm El Sheikh este destina╚Ťia ideal─â pentru o evadare de neuitat în Egipt.

Despre Marsa Matruh

Marsa Matruh str─âluce╚Öte ca o perl─â ascuns─â pe coasta de nord-vest a Egiptului, oferind plaje idilice cu nisip fin ╚Öi ape limpezi. Aceast─â destina╚Ťie fermec─âtoare se remarc─â prin peisajele sale pitore╚Öti, atmosfera lini╚Ötit─â ╚Öi o istorie bogat─â ce îi atrage pe iubitorii de cultur─â. Cu o combina╚Ťie între relaxare ╚Öi explorare, Marsa Matruh este locul perfect pentru cei care caut─â o evadare lin─â ╚Öi o încântare a sim╚Ťurilor într-un cadru exotic.

Rezerva acum sejurul tau ALL INCLUSIVE in Egipt cu zbor charter saptamanal din orasul tau. Profita de ofertele Early Booking sau Last Minute si bucura-te de o vacanta de neuitat!